Bakony Hotel ***

Közép Dunántúli régió - Bakonybél

Bakony Hotel, Bakonybél
  • Cím: 8427 Bakonybél, Fürdő u. 57.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Bakony Hotel, Bakonybél

Az épület első szárnyának építését egy négyhektáros területen egy budapesti paszománygyáros kezdet el, a második világháború idején. Az építkezés 1946-ban fejeződött be, és nem sokkal ezután az épületet államosították. Az államosítást követően üdülőként működött, előbb a Belügyminisztérium, majd a SZOT Üdülési Főigazgatóság kezelésében.

A hetvenes években az épület új szárnnyal gazdagodott, amelyben a szobákon kívül helyett kapott egy új konyha, étterem, valamint egy 80-100 fő befogadására alkalmas közösségi helyiség. Így összesen 72 szoba mintegy 170 ággyal várta a beutalt vendégeket. A nagy érdeklődésre való tekintettel nem sokkal később 12 darab fürdőszobával felszerelt, két szobás faházas apartmant is építettek a parkban.

A javarészt állami forrásból működtetett üdülő kihasználtsága az 1990-es évekig megfelelő volt. A rendszerváltozás után az állam és a különböző szakszervezeti konföderációk létrehozták a Magyar Üdülés Alapítványt, amely valamennyi, korábban SZOT-üdülőként működő intézmény vezetését átvette. Az Alapítvány a Bakony Hotelt 1997-ben pályázat útján értékesítette, tulajdonosa a Kult-Turist utazási iroda lett.

Az új tulajdonos egy minden szempontból elhanyagolt, akkori állapotában működésképtelen intézményt vett át. A hosszú távú elképzelések arra irányultak, hogy az igényes és gazdaságos működtetéséhez a Hotel teljes átépítésére, a szolgáltatások bővítésére és minőségének javítására van szükség. Az átépítés 1999 januárja és 2000 áprilisa között, két ütemben valósult meg. Az átépítések eredményeként a Hotel arculata teljes mértékben megváltozott, új életre kelt. A ház befogadóképessége valamelyest csökkent, de jelentős minőségi változáson ment át. Az eredeti 72 szoba helyett 50 komfortos, fürdőszobával kiegészített szobát alakítottak ki, melyeket fenyőfa bútorokkal rendeztek be, és minibárral, televízióval és telefonnal szereltek fel. Konferenciák rendezésére két 40 és egy 80 négyzetméteres terem áll rendelkezésre.

Bakony Hotel, Bakonybél

A szálloda 50 szobája és apartmanja összesen 115 vendég kényelmes elhelyezését teszi lehetővé. Fenyőbútorokkal berendezett hangulatos szobák fürdőszobával, tv-vel, telefonnal és minibárral felszereltek. Családi szobáink, apartmanjaink (pótágyazhatók) kisgyermekes családok számára is kényelmes szállást biztosítanak.

 

 Szoba típusok:   3 db egyágyas szoba

                29 db kétágyas szoba

                  3 db háromágyas szoba

                  7 db háromágyas apartman

                  5 db négyágyas szoba

                  1 db négyágyas apartman

                  2 db lakosztály

A szállodához tartozó parkban 12 db komfortos, fűtés nélküli faházas apartman található. A faházak májustól szeptemberig állnak rendelkezésre elsősorban diákcsoportok és bakancsos turisták részére. Minden apartman 2 db külön bejáratú szobából (3+2 ágy), zuhanyzóból és WC-ből áll.

A faházak vendégei számára egy társalgót is kialakítottunk.


Bakony Hotel, Bakonybél

A hallban éjjel-nappal nyitva tartó drinkbár valamint hangulatosan berendezett, cserépkályhával kiegészült társalgó várja a vendégeket. Éttermünk a hagyományos, házias ételeken túl, tradicionális bakonyi- és vadspecialitásokkal is kényezteti vendégeinket. A 4 hektáros ősparkban, pingpongasztalok, szalonnasütő helyek és egy félig fedett grillező hely és kemence található.
A kikapcsolódni vágyókat szauna, jacuzzi, infrakabin, biliárd- és csocsóasztal, előzetes egyeztetés alapján frissítő masszázs várja. Sporteszköz (kerékpár, tollas, ping-pong) és társasjáték (kártya, sakk) kölcsönzést is biztosítunk.
Gyermekbarát szolgáltatások
Családi szobáink, apartmanjaink kisgyermekes családok számára is kellemes szállást biztosítanak.
Bababarát szolgáltatásaink és eszközeink:
gyermekjátszó- szoba játékokkal
állatsimogató háziállatokkal
hinták
gyermekágy és járóka
etetőszék és gyermekétkészlet
gyermekmenü
babahordozó
gyermekülés kerékpárra
konnektorvédő dugó
baby phone
babafürdető
lázmérő
 
Konferenciák
A park és az azt körülvevő erdő kitűnő helyszín outdoor tréningek szervezésére is, ahol játékos és izgalmas feladatokkal, csapatépítő, élményszerző kalandprogramok kerülhetnek lebonyolításra.
Az indoor feladatok (értekezletek, tréningek, továbbképzések, tárgyalások, kisebb konferenciák) levezetéséhez két 40 m2-es és egy 80 m2-es konferenciaterem áll rendelkezésre.
Fizetési módok
A készpénzes fizetés mellett szolgáltatásaink kifizetésére szinte valamennyi bankkártyát elfogadjuk.
Szállodánk számos egészségpénztárral áll szerződésben, melyek köre fokozatosan bővül.

Bakony Hotel, Bakonybél

2017 ÁRAK

Kérem kattintson az alábbi linkre:

http://bakonyhotel.hu/szobak-es-apartmanok/

 

Bakony Hotel, Bakonybél
  • Cím:8427 Bakonybél, Fürdő u. 57.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás