Odvaskő Hotel

Nyugat Dunántúli régió - Bakonybél

Odvaskő Hotel, Bakonybél
  • Cím: 8427 Bakonybél, Gerencepuszta
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Odvaskő Hotel, Bakonybél

Szállodánk a Bakony szívében, a Magas-Bakony legszebb részén a Zirc és Pápa közötti útvonalon, Bakonybéltől 3 km-re fekszik egy csodaszép völgyben.

Magaslati klímájának, tiszta levegőjének és nagyszámú, kedvelt túristaútjának köszönhetően kiváló pihenési lehetőséget biztosít a nyugalmat, kikapcsolódást, kirándulást kedvelő vendégek számára. A legfőbb vonzerőt a páratlanul gazdag természeti környezet jelenti. A túraútvonalak a hotel mellől indulnak, illetve itt haladnak keresztül.

Odvaskő Hotel, Bakonybél

A nyugodt, csendes helyen fekvő hotel két épületében 14 db kétágyas, pótágyazható, 4 db franciaágyas és két db családi szobával várjuk a pihenni vágyókat. A családi szoba 3 vagy 4+1 fő elhelyezésére alkalmas, mely két egymásba nyíló, közös légterű szobából áll. Babával érkező vendégeink rácsos kiságyat is igényelhetnek. Minden szobánk televízióval, telefonnal, mini bárral felszerelt, melybe vendégeink családi kedvenceiket /kutya, macska/ is magukkal hozhatják. A fürdőszobákban zuhanyzó és WC található. A zöld övezetű, pázsitos udvarban az autóknak ingyenes parkolást biztosítunk.Különtermünk (30m2/35 fő "U" alakos elrendezés esetén), remek helyszínt kínál céges tréningek, kisebb baráti társaságok összejöveteleinek megrendezésére. Főépületünk minden szobájában és a különteremben internet csatlakozási lehetőséget biztosítunk.

Odvaskő Hotel, Bakonybél

Étterem: Befogadó képessége rendezvény esetén 100 főig.
Ételválasztékunk a hagyományos ételek mellett a Bakony jellegzetes ételeire is kiterjed.

Különterem: Minden technikával felszerelten 25 főig alkalmas különböző tanfolyamok, konferenciák megtartására. Ennél nagyobb létszám a szeparálható étteremben, vagy egy külön álló szállodaépület halljában helyezhető el. A fedett fürdőház és a teniszpálya szállóvendégeink számára ingyenesen rendelkezésre áll. A fürdőházban fűthető vízű úszómedence, szauna, szolárium és jól felszerelt fitness terem várja vendégeinket.

Odvaskő Hotel, Bakonybél
  • Cím:8427 Bakonybél, Gerencepuszta
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás